Wij hebben zeer veel kennis van het product inox. Wij werken uitsluitend op maat. Wij voeren alle opdrachten uit in eigen atelier, met onze eigen machines en zo hebben wij de controle over het volledige proces, van de productie tot het moment waarop uw zwembad gebruiksklaar is.

Om onze kennis te delen en bij te schaven, werken wij samen met het kenniscentrum Clusta (www.clusta.be), dit als lid van hun sturingsgroep.

Een eigen zwembad is een investering en de bedoeling is dan ook dat u hiervan een leven lang kan genieten, met een minimum aan onderhoud. Dit is voor ons ook het uitgangspunt bij het ontwerp en de productie van onze zwembaden. Het spreekt voor zich dat onze jarenlange ervaring ons hierbij inspireert.

Indien u belang hecht aan vakkennis, eerlijk advies, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en goede service, dan bent u bij Inox Zwembaden aan het juiste adres. Op deze site vindt u heel wat informatie over ons product en kunt u ook een aantal foto’s bekijken van onze gerealiseerde projecten.

Aarzel niet om contact op te nemen indien u vragen hebt, ons zwembad wil komen bekijken en uittesten of indien u een vrijblijvende offerte wenst.

INOX Zwembaden heet u alvast van harte welkom!

Soorten zwembaden

Privé zwembaden

Onze privé zwembaden blinken uit in design, kwaliteit, duurzaamheid en gaan een leven lang mee.

Openbare zwembaden

Ook voor de openbare sector bieden wij onze diensten aan. In samenwerking met ***.