Wij hebben zeer veel kennis van het product inox. Wij werken uitsluitend op maat. Wij voeren alle werken uit in eigen atelier, met onze eigen machines en zo hebben wij de controle over het volledige proces, van bij de productie tot het moment waarop uw zwembad gebruiksklaar is.

Een eigen zwembad is een investering en de bedoeling is dan ook dat u hiervan jaren kan genieten, met een minimum aan onderhoud. Dit is voor ons ook het uitgangspunt bij het ontwerp en de productie van onze zwembaden. Het spreekt voor zich dat onze jarenlange ervaring ons hierbij inspireert.

Indien u belang hecht aan vakkennis, eerlijk advies, een goede prijs/kwaliteitsverhouding en goede service, dan bent u bij Inox Zwembaden aan het juiste adres. Op deze site vindt u heel wat informatie over ons product en kunt u ook een aantal foto’s bekijken van onze gerealiseerde projecten.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen hebt, ons zwembad wil komen bekijken en uittesten of indien u een vrijblijvende offerte wenst.

Vraag directe een vrijblijvende offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2 – Afmetingen

Voer een nummer in van 5 tot 12.
Voer een nummer in van 3 tot 6.